Cu o vechime de peste 20 ani in domeniu, suntem specializati in vanzari, reparatii de calculatoare, laptopuri, imprimante, multifunctionale, copiatoare, camere de supraveghere, sisteme de securitate, control access, aparate bancare si casierii, automatizari de porti, si altele, precum si vanzari si reincarcari de cartuse. Ne-am remarcat pe piata regionala prin calitatea produselor si serviciilor oferite.

Datorita pasiunii, pregatirii si eficientei cu care lucram, am devenit una din cele mai bune si de incredere firme de reparatii IT din partea de Vest a tarii. Am acumulat experienta necesara pentru a rezolva problemele cat se poate de prompt si pentru a multumi fiecare client in parte.

Tehnologia evolueaza rapid, iar noi tinem pasul, fapt pentru care ne specializam de fiecare data cand apar tehnologii noi, pentru a va putea oferi servicii de cea mai buna calitate si de actualitate.

Oferim servicii de administrator de retea, prestari servicii IT, reparatii de calculatoare, laptopuri, tablete, hardware, drivere, imprimante, copiatoare, multifunctionale, faxuri, scanere, plotere, imprimante cu ace, reparatii de cartuse, desfundare cartuse, resetari de cipuri sau imprimante, inlocuire cip, inlocuire piese din cartuse defecte, reconditionare, reparatii de aparate bancare si casierii si reparatii de sisteme de supraveghere.

Pe langa serviciile de reparatii, oferim si vanzari de calculatoare si componente, laptopuri si componente, tablete si accesorii, console si gaming, joystickuri, sisteme si servere, rackuri, ups-uri, retelistica, software, antivirusi, internet security, imprimante, multifunctionale, copiatoare, faxuri, scanere, plotere, imprimante cu ace, consumabile pentru imprimante, copiatoare, multifunctionale si plotere, sisteme de supraveghere si accesorii, aparate bancare si de casierii, etc.

Ce spun clientii nostri?